Activities

Quatre genis, un paisatge. La Ruta del Paisatge dels Genis

24/04/2012

Quatre genis, un paisatge. La Ruta del Paisatge dels GenisLa Ruta del Paisatge dels Genis és una proposta turística singular on podreu sentir l'essència del paisatge que va ser la font d'inspiració de quatre artistes universals com Gaudí, Miró, Casals i Picasso.

El Paisatge dels Genis és d'una oferta turística basada en la vinculació de quatre artistes universals amb quatre municipis de les comarques de Tarragona on van passar llargues temporades de la seva vida.
Aquesta ruta per Reus (Gaudí), Mont-roig (Miró), el Vendrell (Casals) i Horta de Sant Joan (Picasso), us ofereix les claus per poder interpretar les obres d’aquest grans genis, revivint en els seus indrets vitals, experiències que van marcar i inspirar la seva creativitat.
Pau Casals va néixer al Vendrell el 1876, la seva intensa activitat professional el va dur a tenir una gran projecció internacional, però això no el va fer oblidar els seus orígens. “Afortunadament, durant els meus viatges per tants països estrangers… mai no m'ha abandonat l'infant del Vendrell” Pau Casals. Comença la teva Ruta del Paisatge del Genis venint a conèixer la Vil·la Museu Pau Casals i segueix per tot l’itinerari que et desvetllarà perquè aquest territori ha marcat tant l'obra de quatre Genis universals en un espai i un temps únics.
La Targeta Genial té un cost de 9 euros, és una multientrada que dóna accés a tots els centres d'interpretació de la Ruta del Paisatge dels Genis, així com als avantatges i promocions especials dels establiments col·laboradors.
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia