Activities

CURS de Fotografia amb mòbils per a museus.

09/02/2019

CURS de Fotografia amb mòbils per a museus.  Amb l’objectiu d’aprendre a capturar i compartir les millors imatges dels objectes i espais dels nostres museus.
El curs s'impartirà el proper 9 de febrer al Museu Pau Casals.

L’AMC us proposa una nova edició d'aquest Taller de Museologia, dissenyat per l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i impartit per l'especialista en fotografia amb mòbil Fernando Prats.

Al llarg de la sessió, ens introduirem en els conceptes bàsics i tipus de la fotografia amb mòbil, aprendrem a aprofitar les xarxes socials, assistirem a una presentació pràctica dels principals accessoris per a la fotografia mòbil, i farem una petita pràctica fotogràfica.

Horari: de 10 a 14h i de 15.30 a 17.30h (pausa per dinar lliure).
Preu: Gratuït
Programa: Podeu consultar el programa del taller al web museologia.cat

Data límit inscripcions: dijous 7 de febrer a les 14h. Els/les socis/sòcies de l'AMC, treballadors/es de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona i de la Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l’Ebre tenen preferència en les inscripcions. Els/les socis/sòcies de l'AMC i treballadors/es de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona tenen preferència en les inscripcions.

Important: Places limitades, Imprescindible confirmar la inscripció a través de museologia.cat

Organitza: Associació de Museòlegs de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i la col·laboració del Museu Pau Casals
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia