Activities

2a Edició del FAMILY ART EXPERIENCE

12/10/2018  - 14/10/2018

2a Edició del FAMILY ART EXPERIENCE 2a Edició del FAMILY ART EXPERIENCE 2a Edició del FAMILY ART EXPERIENCE El proper 14 d'octubre, el Museu Pau Casals acull el FAMILY ART EXPERIENCE amb el tercer dia de l'edició dedicat a Pau Casals, i l’activitat “Sigues músic per un dia”.

El pont d'octubre, del 12 al 14 d’octubre, no us perdeu la 2ona edició del FAMILYART EXPERIENCE amb la incorporació del Mas Miró “Art, natura, oci en família, paisatges inspiradors i nous amics” a la Costa Daurada i la Terres de l'Ebre: Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

El FamilyArt Experience, per a famílies amb nens a partir de 4 anys, inclou quatre activitats artístiques, la visita al Mas Miró i el “Taller d’escultura mironià” a Mont-roig; la visita experiencial amb taller de trencadís “Observem, escoltem, i toquem en família al Gaudí Centre” a Reus; l’excursió amb taller de pintura cubista “Jugant a ser Picasso” a Horta de Sant Joan; i la visita dinamitzada amb taller de violoncel “Sigues músic per un dia” al Vendrell.

Durant l’experiència, descobrirem els indrets que van inspirar aquests quatre genis universals, aprendrem a mirar els paisatges amb els seus ulls i crearem grans obres en tallers especialitzats.

El diumenge 14 d’octubre l’aventura serà amb la música del cant dels ocells, un veritable himne de Pau. El mestre Pau Casals, fill de l’organista del Vendrell, va estar vinculat a la música des de ben petit. Pau Casals ens ensenya a descriure la música amb els sons de la natura. El xiular del vent, el so de les onades del mar, dels ocells...

Al Museu Pau Casals farem l’activitat “Sigues músic per un dia” Qui era Pau Casals? Saps quins instruments tocava? Vols aprendre’l a tocar? Farem una visita dinamitzada al Museu amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que ens ensenyarà qui era i perquè estimava tant la música i la seva terra i, en acabar, coneixerem de ben a prop el seu millor amic, el violoncel, i aprendrem a tocar-lo! Us animeu a ser músics per un dia?

DETALLS PRÀCTICS
· FamilyArt Experience
· A qui va dirigit: Famílies amb nens a partir de 4 anys
· Quan: Del 12 al 14 d’octubre de 2018
· Lloc: Horta de Sant Joan, Mont-roig del Camp, Reus i el Vendrell
· Allotjament: Els Prats Village, beach & càmping park a Mont-roig
· Reserves i informació: Expeerio Viatges, Tarragona

PROGRAMA ADJUNT

Informació i reserves:
info@expeer.io - 610 466 136
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia