Activities

Activitat familiar: Conte musical “Des d’aquell dia, els contrabaixos són gegants”.

22/02/2015

Activitat familiar: Conte musical “Des d’aquell dia, els contrabaixos són gegants”.El Museu Pau Casals acull aquest 22 de febrer, una activitat per a tota la família, “Des d’aquell dia, els contrabaixos són gegants” amb David Puertas.

Una activitat familiar que té com a principal objectiu acostar aquest espai cultural a la població, així com també acostar la música i els instruments a les famílies i en especial, als més petits.

En aquesta ocasió, l’instrument protagonista serà el contrabaix, un dels instruments de majors dimensions que existeixen, que ens explicarà a través d’un conte musical amb notes de Mozart, Beethovenn i d’altres amics, perquè els contrabaixos, a diferència d’altres instruments, són gegants.

El conte escrit i narrat per David Puertas, conegut divulgador musical, autor de desenes de llibres i d’espectacles sempre a l’entorn de la música, i col"laborador dels serveis educatius de les principals institucions musicals del país. L’ajudarà, en aquesta ocasió, el contrabaixista Ferran Puertas i Borràs, estudiant de l’ESMUC que, malgrat la seva joventut, ja ha participat en projectes ben diversos que abracen des de la música clàssica al jazz, passant per la fusió, el hip-hop, el funky, la música d’arrel llatinoamericana i la música tradicional.

Activitat Familiar: Conte Musical “Des d’aquell dia, els contrabaixos són gegants”.
Dia: diumenge 22 de febrer de 2015
Hora: 12 h
Públic: nens de 3 a 10 anys

Sinopsis: Temps era temps que els instruments corrien lliures per prats i boscos. Els humans els caçaven, els domesticaven i aprenien a tocar-los. Alguns instruments eren molt fàcils de capturar (com els violins) i d'altres més complicats (com els pianos). Però... i els contrabaixos? Aquí teniu la història que explica com és que, des d'aquell dia, els contrabaixos són gegants. Conte de David Puertas amb notes de Mozart, Beethoven i d’altres amics escrites per a un contrabaix enorme que toca Ferran Puertas Borràs.

Lloc: Sala Polivalent de la Vil·la Museu Pau Casals
Tarifa única: 3 euros per adults i nens

Cal fer reserva prèvia
Informació i reserves: 977 68 42 76 (Ext.1) o a museu@paucasals.org
Foundation Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

Museum: +34 977 684 276
Foundation: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · Created by Signia